Wie kan helpen ?

Beste collega’s,

 

Bij mijn broer zijn kindje  Reeve 4 jaar is leukemie geconstateerd.

Ze weten zelf nog niet wat hun allemaal te wachten staat, maar er zijn hun wel al een deel regels opgelegd en één daarvan is dat er geen hond en kat in huis mogen zolang de behandeling duurt (kan tot 2 jaar zijn als alles aanslaat zoals het hoort en Reeve terug geneest).

 

Nu komt mijn vraag: Wij hebben reeds bij familie en vrienden geprobeerd om een nieuwe thuis voor deze dieren te vinden, maar dit lijkt zeer moeilijk te worden, daarom probeer ik nu via jullie en jullie vriendenkring.

 

Terra: Bull Terrier: 6 jaar

Zeer lief, een gemakkelijke hond, ze verliest wel wat witte haren en kan soms eens tegen je benen springen als ze te enthousiast wordt. Maar het is een opgevoede hond die met de kat en de kindje goed omkan.

Maakt niet graag lange wandelingen, een kort blokje om is haar favoriet.

Ze is gewoon om in een bench te slapen en gemakkelijk van eten (alles eigenlijk). Ze kan wel niet buiten in een hok gehouden, want deze honden houden niet van kou.

 

 

Shiva: 10 jaar

Uit ervaring weet ik dat als Shiva verhuisd wordt (van Oostende naar Gruitrode bv.) dat ze de eerste weken heel fel moet wennen, maar voor de rest is ze gemakkelijk.

Eten en een propere plasbak en ze is tevreden. Ze is nu ook gewoon om af en toe buiten te gaan, dus als ze goed vertrouwd is met haar nieuwe thuis kan ze ook af en toe naar buiten.

Shiva heeft  geen nagels meer.

 

 

Alvast bedankt.

Isabel_masschaele@hotmail.com

Francis Grochocki                                 Broer van Danny Grochocki (EO Sfa)


Kunnen jullie deze mail alvast doorsturen naar jullie vrienden en kennissen.

Alvast bedankt.       http://abvvalz.be