Aperam Openbedrijvendag 4 en 5 oktober

di, 02/09/2014

Beste medewerkers,

Zoals jullie weten zetten we op de open bedrijvendag op zondag 5 oktober onze deuren open voor iedereen die wil komen kijken hoe wij ons mooie product maken, en hoe we dit doen met zo groot mogelijke zorg voor het milieu rondom onshet grote publiek.  Op zaterdag 4 oktober koppelen we hieraan een familiedag, waarop jullie met jullie gezin worden uitgenodigd.

Het is ondertussen alweer een hele tijd geleden, en net zoals bij de vorige gelegenheden denken we ook nu weer te kunnen uitgaan van een grote belangstelling voor ons bedrijf.

Bij de organisatie van zulk een weekend komt heel wat werk kijken, tijdens de voorbereiding, maar vooral ook tijdens de dag zelf.  Om van deze dagen een succes te maken zoeken we zowel voor 4 als voor 5 oktober een 100-tal vrijwilligers, die via hun enthousiaste inzet als gids of als medewerker zelf met plezier deel kunnen uitmaken van de organisatie.

Ik heb, zoals de meesten die zich in de vorige edities hebben ingezet, persoonlijk al mogen ervaren dat zulk een inzet veel persoonlijke voldoening geeft. Er is voor ieder van jullie een rol weggelegd, dus aarzel niet om je op te geven.

Graag dus jullie bevestiging, vanaf 1 september, bij Rita Ponet (per telefoon 2301 of email).

Bij voorbaat al een dikke mercie voor de respons, en tot dan !

Bernard     

Bernard Hallemans │ General Manager
Aperam Genk
Swinnenwijerweg 5
Poort Genk 7523
B-3600 Genk